dimarts, 30 de juliol de 2013

Festa Major 2013

Ja està aquí la FESTA MAJOR 2013! Ja ha començat!!! A continuació us detallarem els horaris dels actes ens els que participarem:  • DISSABTE 3 D'AGOST A LES 20:00, BAIXADA DELS GEGANTS DE VILANOVA. Com ja és tradicional des de fa uns anys iniciarem els actes pròpiament dins de la Festa Major amb la Baixada dels gegants. Com ja sabeu és una nit per nosaltres, els geganters, i perquè la gent de Vilanova gaudeixi de les tres parelles de la ciutat exclusivament per a ells. El recorregut serà el ja tradicional, des de l'església dels Josepets (Hospital Sant Antoni) fins a la Plaça de la Vila. Enguany tornarem a portar la banda de música del Mestre Montserrat.
  • DIUMENGE 4 D'AGOST, VIGÍLIA DE FESTA MAJOR. Al matí hi ha la cercavila lliure després dels 12 morterets (a les 12:00). A la tarda hi ha la cercavila de vigília a les 18:30.
  • DILLUNS 5 D'AGOST, FESTA MAJOR DE LES NEUS. És el gran dia de Festa Major amb la tradicional anada i sortida d'ofici i la gran cercavila del Vot del Poble on tot geganter dóna el màxim per aconseguir una gran lluïda davant la Verge de les Neus i de tots els vilanovins. A les 9:00 farem l'anada d'ofici. En acabar, a les 11:30 aproximadament, la sortida d'ofici. Finalment, a les 21:00, farem el Cercavila del Vot del Poble.