diumenge, 1 de setembre de 2013

Programa de la Convidada dels Veguers de Montblanc

El proper diumenge 8 de setembre, els Gegants Grossos de Vilanova i la Geltrú participaran a la Festa Major de Montblanc convidats pels Veguers.

L'horari serà el següent:

A 3/4 de 7 de la tarda, sortida dels Gegants Grossos de Vilanova i la Geltrú cap a la Plaça de Sant Miquel. 
A les 7 de la tarda, a la Plaça de Sant Miquel, arribada dels Gegants Grossos de Vilanova i la Geltrú. Sortida dels Veguers de Montblanc, des de Sant Francesc, per anar a rebre als seus Convidats. 
A 1/4 de 8 de la tarda, a la Plaça de Sant Miquel, Els Convidats seran rebuts pels Veguers de Montblanc, tot fent-los lliurament d'un ram commemoratiu a la seva Alcaldessa. Foto de família amb els Veguers de Montblanc. Seguidament, els convidaran a endinsar-se pel cor medieval de Montblanc, tot oferint els balls i danses més propis pels nostres carrers i places. [Plaça Sant Miquel – Carrer Major – Carrer Sant Josep – Carrer Forn de la Vila – Plaça dels Àngels – Carrer Pere Berenguer de Vilafranca – Plaça Major – Carrer Hortolans – Plaça de Santa Maria] . 
A 3/4 de 8 de la tarda, a l'Església de Santa Maria, Rebuda de les autoritats i convidats. 
A les 8 de la tarda, a l'Església de Santa Maria, Entrada Solemne dels Convidats, juntament amb els Veguers de Montblanc, amb l'acompanyament musical del prestigiós Orgue barroc de 1607. Obrint l'acte, els Gaiters de l'Aguilot de Tortosa, ens oferirà una peça. Mostra dels balls de protocol als peus de l'altar major. Ball dels Gegants de Montblanc . Ball dels Gegants Grossos de Vilanova i la Geltrú . “Ball Solemne” dels Gegants Els Veguers de Montblanc. 
En acabar, Baixada festiva dels Gegants, de les escales de Santa Maria fins a la Plaça Major. Darrers balls dels Convidats. Salutació institucional, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Montblanc, presidit per l'Alcalde i Regidors de la Vila.
Intercanvi de records per part dels “Amics dels Gegants” als Geganters de Vilanova i la Geltrú, els Gaiters de l'Aguilot de Tortosa, la Banda de Música “Verge de la Serra” i els Gegants i Nanos de la Vila. Comiat.
Podeu trobar el programa complert de la Festa Major de Montblanc 2013 en aquest enllaç.