dilluns, 14 de juliol de 2014

Estrena dels vestits de la Geltrú

El proper divendres dia 18 de juliol a les 20 hores, al Castell de la Geltrú, els Gegants de la Geltrú presentaran els seus nos vestits creats per  Rosa Maria Coca i Susana Santasusana. Aquest acte, creat per Marta Minella, comptarà amb la presència dels Gegants Vells de la Geltrú, que es podran veure al carrer vestits 17 anys després. Un cop acabada la presentació dels nous vestits es farà una petita cercavila pels carrerons de la Geltrú on podrem gaudir per primera i única vegada de les dos parelles geltrunenques al carrer al mateix temps.

L'endemà, dissabte 19 de juliol, farem el Cercavila de Presentació dels Nous Vestits dels Gegants de la Geltrú, amb la participació de les tres parelles de la ciutat, dels gegants de la Roca del Vallès (Odó i Emma), els Gegants del Casc Antic i Gegants de Nou Barris.

La plantada serà es durà a terme al capdamunt de la Rambla Principal a partir de les 17:30 hores fins a les 18:00. A les 18:00 hores es donarà inici a la Cercavila amb el recorregut següent: Rambla Principal, c/ Francesc Macià, Plaça de la Vila, c/ Caputxins, Plaça de les Cols, c/ Mercaders, c/ de Pàdua, Plaça Peixateria, c/ Unió, c/ del Pont, Plaça Font i Gumà, c/ de la Torre i Plaça Assumpció.

Un cop hagi acabat el recorregut, els Gegants de la Geltrú tancaran l'acte de presentació del cartell i programa de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú 2014.