divendres, 26 de setembre de 2014

29a Trobada de Gegants i Capgrossos de Molins de Rei

El proper diumenge dia 28 de setembre anirem amb els Gegants de la Geltrú a les festes de Sant Miquel a Molins de Rei. Serà la primera vegada que surten de Vilanova amb els vestits nous.

L'horari serà el següent:

  • 09:00h Plaça del Molí / Passeig del Terraplè – Plantada de Gegants
  • 11:30h Des de la Plaça del Molí / Passeig del Terraplè – Cercavila de la Trobada de Gegants
  • 13:00h Plaça de la Vila – Arribada de la Cercavila, entrada de colles, balls dels Gegants de Molins de Rei i esclat final de Festa.

Recorregut: Pg. del Terraplè, c/ Jacint Verdaguer, Pl. de la Vila, c/ Rafel Casanova, c/ Molí, Passeig del Terraplè, c/ Dr. Barraquer, c/ Rafel Casanova, Pl. de la Creu, c/Major i Plaça de la Vila. 

Els participants són, a part dels nostres gegants de la Geltrú: Ruc Garot de l’Arboç, Gegants de Sant Andreu de Palomar, Cambrils, Moià, Cerdanyola del Vallès, La Barceloneta, Sant Marçal, Argentona, El Serrallo de Tarragona, Caldes de Montbuí, Sant Pere de Ribes, La Verneda, Sant Bartomeu del Grau, Poblesec de Barcelona, Vilanova d’Espoia, Santa Oliva, Sant Joan Samora, Bergara (Gipuzkoa), Txantrea de Pamplona (Navarra) i els Gegants de Molins de Rei com a amfitrions.

Els amfitrions han preparat un magnífic catàleg descarregable on surten tots els participants. La foto que acompanya aquest article forma part d'aquest catàleg.