divendres, 12 de setembre de 2014

XIV Mostra de Gegants - Festes de la Mercè 2014

Aquest diumenge 14 de setembre s'inaugura a Barcelona la XIV Mostra de Gegants, acte organitzat per la Coordinadora de Geganters de Barcelona i que forma part de les Festes de la Mercé.

Com cada any hi seran presents tots els gegants de Barcelona:  Gegants, gegantons, nans i capgrossos de la Pedrera, Pi, Plaça Nova, Raval, Barceloneta, Casc Antic, Sant Pere de les Puel∙les, Sant Jaume, Carrer Princesa, Casa de Caritat, Eixample, Sagrada Família, Sant Josep de Calassanç, Colònies Jordi Turull, Sant Antoni, Sarrià – Sant Gervasi, Sants, Poble‐sec, Marina, Nou Camp, Les Corts, Trinitat Vella, Sant Andreu de Palomar, Sagrera, Poblenou, Clot, Verneda, Xerrac, Guinardó, Horta, Montbau, Gràcia i Nou Barris. 

Aquest any també hi participarem, com a convidats excepcionals dels Gegants de la Ciutat, amb els Gegants Grossos de Vilanova i la Geltrú, junt amb els Gegants de Vilafranca del Penedès, de Granollers, de Lleida, de Tortosa, de Vilassar de Dalt i de Terrassa.

La Mostra serà inaugurada el diumenge 14 de setembre a les 19h i finalitzarà dimarts 23 de setembre. L'horari d'exposició serà de dilluns a diumenge de 10h a 20h al Museu Marítim de Barcelona. Els nostres gegants i la resta de gegants convidats només hi serem del 15 al 20 de setembre.

Us posem alguna fotografia de l'exposició: