dimarts, 2 de setembre de 2014

XXIV Trobada de Gegants de la Roca del Vallès

El proper dissabte 6 de setembre els Gegants Pagesos de Vilanova i la Geltrú, l'Hereu i la Pubilla, participarem a la XXIV Trobada de Gegants de la Roca del Vallès (XVè Aniversari dels Gegants de la Roca).

L'horari serà el següent:

  • 17:00 h PLANTADA DE GEGANTS – A la Rambla Mestre Jaume Torrents. La plantada serà de 17 a 18 hores. Les figures restaran exposades per al gaudi de tothom.
  • 18:00 h INICI DE LA CERCAVILA – Recorregut: La Placeta, Rambla Mestre Jaume Torrents, carrer Major, Plaça de l’Esglèsia, carrer Pau Claris, carrer de Dalt, carrer Catalunya i carrer Montseny.
  • 19:30 h ESPECTACLE TEATRALITZAT – Plaça de Can Torrents. Inici de l’espectacle on viurem llegendes, fàbules, amb la participació de personatges infernals, convidats d’alçada i algunes sorpreses.

Les colles que hi participaran, a més dels Gegants Petits de Vilanova i la Geltrú, són els Gegants de Granollers, Gegants de Mollet del Vallès, Gegants de Parets del Vallès, Gegants de Sant Jaume de Barcelona, Gegants de Cardedeu i Gegants de Reus (Indis) i, òbviament els gegants locals Odo i Emma.