dimarts, 22 de setembre de 2015

Festa Major de Molins de Rei 2015

El proper diumenge 27 de setembre ens han convidat, com ja va sent tradicional, a la cercavila de gegants de la Festa Major de Molins de Rei. Es celebra la 30a Trobada de Gegants i Capgrossos i hi anirem amb el Gegants de la Geltrú.

També hi participaran Pegàs i Gegants Déus de l’Hospitalet de Llobregat, La Verneda, Sant Joan Samora, Montgat, Martorell, La Llacuna, Calders, Sant Adreu de la Barca, Hospitalet de l’Infant, Sant Boi de Llobregat, Canet de Mar, Sant llorenç d’Hortons, Santa Coloma de Cervelló, Sant Marçal, Esparreguera, Castellterçol, Cambrils, La Roca del Vallès, Sant Climent de Llobregat, Gironella, Vilaseca, Santa Oliva, Sant Pere de Ribes, Torrejón de Ardoz (Madrid), Ablitas (Navarra) i els Gegants de Molins de Rei com a amfitrions.

L'horari serà el següent:
  • 09:00h – Plantada de Gegants. Plaça del Molí / Passeig del Terraplè. 
  • 11:30h – Cercavila de la Trobada de Gegants. Des de la Plaça del Molí / Passeig del Terraplè. 
  • 13:00h – Arribada de la Cercavila, entrada de colles, balls dels Gegants de Molins de Rei i esclat final de Festa. Plaça de la Vila.
L'il·lustració dels Gegants de la Geltrú està extreta del magnífic programa de Festes que, com ja va sent habitual, elaboren els amics de la Colla de Geganters de Molins de Rei. Us el podeu descarregar en aquest enllaç.