dijous, 29 de setembre de 2016

Festa Major de Molins de ReiAquest diumenge 2 d'Octubre anirem, com ja es tradició, a Molins de Rei per participar de la 31a Trobada de Gegants i Capgrossos, un dels actes més populars de la Festa Major de Sant Miquel. Anirem amb els Gegants Petits, acompanyats i l'horari serà el següent:

  • 11.00h – MOSTRA DE BALLS dels convidats d’honor i els convidats defora de Catalunya, a la cruïlla del Passeig del Terraplè amb carrer Molí.
  • 11.30h – Inici de la CERCAVILA de gegants. Recorregut: Passeig del Terraplè, c/ Jacint Verdaguer, Plaça de la Vila, c/Rafel de Casanova, c/Molí, Passeig del Terraplè, c/ Dr. Barraquer, Plaça del Mercat, c/Mercat, c/ Major i Plaça de la Vila.
  • 12.45h – Arribada del cap de la cercavila a la Plaça de la Vila.Presentació dels Gegants participants amb la música en directe de "INXA BRASS BAND". Ball dels gegants Vells. Ball dels Gegants Nous, Ball dels quatre Gegants de Molins de Rei "Energia i Experiència" i esclat de festa amb BALLADA FINAL CONJUNTA de tots els Gegants.

Us hi esperem!